Boston – alustavasti varattu

Boston, n. 1 vuotias poika & n. 5kg

Boston etsii hyvää loppuelämän kotia ❤️

Pieni ja reipas pikku Boston muutti yhdistyksen turvakodille syyskuussa -21. Boston muutti kunnalliselta tarhalta neljän muun pennun kanssa, samasta boksista. Kaikki oli heikossa kunnossa, mutta onneksi selvisivät.

Boston on noin vuoden ikäinen poika, rohkea ihmisläheinen ja puhelias. Aina välillä kuuluukin pentuaitauksista erikoista ääntelyä, ja se on Boston ☺️ Boston on hyvin kiltti, luottavainen ja suloinen poika, jolta löytyy itsevarmuutta koiralaumassa. Hyvin sopeutuvainen ja seurallinen pikkumies.

Boston sopisi monenlaiseen perheeseen, ihminen on sille tärkein mutta koiraseura ei ole mikään ongelma. Boston on leikattu, rokotettu, sirutettu ja valmis etsimään sitä omaa rakastavaa loppuelämän kotia. ❤

%d bloggaajaa tykkää tästä: