Pave – kotihoidossa Suomessa

Noin 2-vuotias poika, 12kg

Pave saapui Suomeen adoptiokotiinsa 4.12.2021. Pian Pave kuitenkin hänen epäonnekseen joutui takaisin kodinetsijöiden pariin. Adoptioperheessä haasteeksi ilmeni Paven pelko kodin lasta kohtaan, joka ilmeni hyökkäilynä. Saimme hänelle kotihoitopaikan Etelä-Pohjanmaalta 12.12, jossa hän tulee asustelemaan siihen asti, kunnes se oikea, ikioma loppuelämän koti löytyy. ❤️

Heti ekasta päivästä lähtien Pave oli kuin kotonaan kotihoitopaikassa isojen koirien (3 kpl) keskellä ja elo laumassa on ollut sopuisaa. Pave on leikkisä poika ja löysi leikkikaverin kotihoitopaikan toisesta hoidokista, Lenasta. Ulkona Pave kulkee hihnassa rauhallisesti haistellen ja ihmistä seuraillen, välillä pitää vielä haukkua epäilyttävät ihmiset tai haukkuvat koirat. Pave on nopea oppimaan namipalkasta ja ohituksia harjoitellaankin jo sujuvasti. Pave on ihmiselle kiltti ja alistuva ja nauttii rapsutuksista – ja tietysti ihmisen kanssa olemisesta. Energiatasoiltaan Pave on keski-energinen ja on aina valmis ulkoilemaan tai puuhailemaan ihmisen kanssa. Tylsänä hetkenä Pave onkin testaillut sohvan kangasmateriaalia, joten riittävästi sallittua puuhailua Pave kaipailee. Suurta riistaviettiä ei ole vielä ilmennyt, toki kaikki karkuun lähtevät rusakot kiinnostaa. Pavella on vielä haasteita uusien ihmisten kohtaamisessa varsinkin sisätiloissa. Kaiken kaikkiaan ihana poika, joka viihtyisi parhaiten aikuiskodissa, jossa olisi mahdollisesti kiva leikkisä ja reipas koirakaveri seurana.

%d bloggaajaa tykkää tästä: