India – varattu

India, n. 8kk tyttö & 12kg

India etsii hyvää loppuelämän kotia! ♥️

Nuori ja kaunis paimenkoira-mix India saapui yhdistyksen turvakodille syksyllä -21. India hylättiin vanhan kunnallisen tarhan lähettyville, ja myös India selviytyi metsästäjien ampumisista. India löytyi myöhemmin, peloissaan, mutta on toipunut siitä hyvin.

Nykyään India on iloinen ja luottavainen koira. India on myös päässyt hihnalenkille- todennäköisesti ensimmäistä kertaa elämässään- ja se sujui suhteellisen hyvin. India on hyvin kiltti, alistuvainen ja hieman herkkä tyttö. Se hakee huomiota ja turvaa ihmiseltä, ja ilahtuu kovasti kun pääsee ihmisen silitettäväksi.

Seuraa ihmistä ja toivookin pian omaa perhettä, jossa kasvaa ja opetella kaikkea uutta. India on vielä nuori, alle vuoden ikäinen tyttö, pehmeäluonteinen ja leikkisä. Pieni-keskikokoinen, keski-energinen. 🙂

%d bloggaajaa tykkää tästä: