Tipu – Varattu

Tipu, noin 6kk tyttö, noin 7kg

Tipu on asunut yhdistyksen turvakodilla syyskuun loppupuolesta lähtien. Tipu oli silloin ehtinyt jo viettää pari kuukautta Dobojn kunnallisella tarhalla, jossa hän selviytyi kun moni muu pentu samasta aitauksesta menehtyi 😦 Tipu roikotteli päätään boksin kaltereiden läpi, ja siinä se istuskeli odottaen ruokaa ja huomiota. Tipu ei jäänyt huomaamatta, ja syyskuussa se pääsi turvakodille, ainoana oman aitauksen eloon jääneenä pentuna. Turvakodilla Tipu asustelee tällä hetkellä etupihalla, ja se on ystävystynyt erityisesti vanhemman emon ja sen pennun kanssa. Tämä emo on hyväksynyt Tipun ja ne nukkuvat samassa kopissa sisärakennuksessa. Siihen koppaan ei kukaan muu ole sallittu. Tipu on sosiaalinen myös muidenkin koirien kanssa, joiden kanssa se innostuu leikkimään. Isommille, vanhemmille tai vahvemmille koirille Tipu yleensä alistuu. Tipu on pienikokoinen tyttö, sen painoarvio on tällä hetkellä noin 7kg, mutta voi vielä kasvaa. Uskomme kuitenkin, että Tipu jää suht pienikokoiseksi. Luonteeltaan Tipu on iloinen, leikkisä ja luottavainen. Ihmisen kanssa Tipu on hyvin kiltti, rento ja huomionhakuinen. Sylissäolo vähän jännittää, mutta antaa kuitenkin hyvin käsitellä itseään. Uskomme, että Tipu sopii monenlaiseen perheeseen, ainoaksi koiraksi tai toisen koiran kaveriksi, jossa panostetaan nuoren ja puuhakkaan koiran koulutukseen, ymmärtäen sen taustoja. Keski-energinen.

%d bloggaajaa tykkää tästä: