Puma

Puma, tyttö, n. 6kk ja 10kg

Puma tyttö löytyi kunnalliselta tarhalta useamman muun pennun kanssa. Osa pennuista oli jo kuolleet, osa hyvin sairaita. Näistä pennuista yksi oli Puma. Kunnantarhalta Puma pelastettiin turvakodille, missä se nyt asuu etupihan aitauksessa usean muun koiran kanssa. Puma tulee aitauksessa hyvin toimeen muiden koirien kanssa ja viettää päivät muiden nuorien koirien kanssa peuhaten. Ihmisen huomio on Pumalle hyvin tärkeää ja se kaipaisikin omaa ihmistä, kuka hänen kanssaan touhuisi ja viettäisi aikaa. Synnynäinen töpöhäntä alkaa heilumaan aina ihmisen nähdessään. Kodissa voi olla koirakaveri myös odottamassa. Luonteeltaan hän on kiltti, leikkisä ja keski-energinen. Kehitys aikuiseksi koiraksi on kuitenkin vielä alussa ja luonne tulee pääsemään esiin vasta omassa kodissaan. Puma on iältään noin 6kk ja 10kg, tulee kasvamaan vielä arviona pieneksi keskikokoiseksi koiraksi. ❤

%d bloggaajaa tykkää tästä: