Sissi

Sissi, tyttö, n. 5kk

Sissi tyttö hylättiin kunnalliselle tarhalle paikallisen miehen toimesta. Mies toi kunnalliselle tarhalle emokoiran ja sen pennut. Yksi näistä oli Sissi. Sissin kaikki sisarukset kuolivat ja emo karkasi tarhalta. Jäljelle jäi vain Sissi, joka pelastettiin turvakodille aloittamaan tervehtyminen. Sissi on asunut turvakodin etupihan aitauksessa useamman muun koiran kanssa ja tulee muiden koirien kanssa hyvin toimeen. Kesällä Sissiä ruokittiin erillään välillä myös muista, koska hän oli niin laiha. Hän on edelleen hoikka rakenteinen, vaikka ruokahalu kuitenkin löytyy. Sissi ei ole ensimmäisenä hakemassa ihmisen huomiota, mutta kaipaisi sitä kuitenkin kovasti. Ihminen on vähän jännittävä, mutta kuitenkin kiinnostava. Hän on luonteeltaan kiltti ja leikkisä. Sissin kehitys aikuiseksi koiraksi on vasta alussa ja se tulee varmasti muokkaantumaan ajan kuluessa. Sissi on noin 5kk ja olisi valmis adoptoivaksi steriloinnin jälkeen. ❤

%d bloggaajaa tykkää tästä: