Silkki

Silkki, tyttö, n. 6kk, n. 10kg

Silkki tyttö löytyi kunnallisen tarhan ulkopuolelta noin kuukauden ikäisenä. Silkki oli pelokas ja hämmillään aktiivien löydettyä hänet. Silkki kuljetettiinkin sitten turvakodille. Turvakodilla ollessaan on ollut upea huomata miten paljon Silkki on rohkaistunut, mutta kaikista innoikkaimmin hän kuitenkin lähestyy tutuksi tulleita ihmisiä. Silkki asuu etupihan aitauksessa ja tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa, pitäytyy kuitenkin myös omissa oloissaan. Silkki on kiltti, leikkisä ja keskienerginen, mutta kehitys aikuiseksi on vielä kesken. Silkkille olisi tärkeä oma ihminen, kenen kanssa hän pystyisi alkaa rakentamaan luottamusta, kodissa voisi olla myös koiraystävä odottamassa. Silkki on noin 6kk ja 10kg. Silkki kasvaa luultavasti keskikokoiseksi ja valmis adoptoitavaksi steriloinnin jälkeen. ❤

%d bloggaajaa tykkää tästä: