Luna

Luna, tyttö, n. 11kg, n. 5,5kk

Luna tyttö löytyi Bosniasta pariskunnan toimesta, ketkä olivat löytäneet loukkaantuneen koiran autotien vilinän keskeltä. Lunan jalka oli kipeä, se on mahdollisesti jäänyt auton töytäisemäksi. Pariskunta otti yhteyttä turvakotiin ja Mei ja Drazen ottivat Lunan turvaan. Lunaa hoidettiin turvakodin sisätiloissa ja myöhemmin se myös sairastui parvoon. Tästä kaikesta Luna kuitenkin selviytyi. ❤ Nyt Luna asuu turvakodin etupihan aitauksessa ja nukkuu yöt sisällä. Luna on tempperamenttinen ja aktiivinen koira. Se osallistuu leikkeihin muiden koirien kanssa ja on varmasti aina siellä paikalla missä tapahtuu. Luna on hyvin ihmissosiaalinen, tottunut ihmisen kanssa olemiseen ja kaipaisi kodin missä saisi ihmisen huomiota ja hellyyttä. Päivän touhuilujen jälkeen, Luna tulee sisälle nukkumaan ja nukkuu sikeästi aamuun saakka. Ihmisen kainalossa nukkuminen on Lunalle erittäin mieluisaa. Lunan kiharat nenäviikset lämmittävät jokaisen sydämen. Luna on noin 11kg ja aktiivinen koira. Kasvaa luultavasti keskikokoiseksi.

%d bloggaajaa tykkää tästä: