Osku – varattu

Osku, noin 3-4 vuotias, 16-17kg

Lempeä, ihmisläheinen Osku poika vietti kaksi vuotta kunnallisella tarhalla, kunnes se muutti alkukesästä 2021 yhdistyksen turvakodille, ennen vanhan tarhan sulkemista. Osku vietti reilun vuoden asuen koirankopin päällä Preslicassa ensimäisessä ns.muta-aitauksessa. Osku on ollut aina erittäin ihana ihmiselle, se hakee huomiota tassulla, osoittaa kiitollisuutta hieroamalla itsensä ihmistä vasten ja on aina iloinen, kun se saa vähänkin huomiota. Osku on reipas, luottavainen ja aktiivinen poika, joka sopeutui uuteen turvakodin laumaan melko heti. Laumassa Osku onkin suht itsevarma, ja osaa pitää puoliaan. Oskulle täydellinen koti olisi sellainen jossa olisi tarjolla säännöllistä liikuntaa, metsälenkkejä, leikkimistä ihmisen tai koirien kanssa sekä paljon rapsutushetkiä. Osku voisi sopia paremmin ainoaksi koiraksi, mutta koirakaveri ei ole poissuljettu vaihtoehto. Osku on viime aikoina löytänyt myös turvakodilla koirankopin, jonka katolla on kiva hengailla ja päivystää. Se on sen paikka ja sinne on nyt sallittu myös toinen koira, Naimiria husky-tyttö. Sen kanssa Osku viettää eniten aikaa ja leikkivät yhdessä päivittäin. Tyttökoirien kanssa Osku tuleekin toimeen paremmin. Ystävällinen, luottavainen Osku on kooltaan keskikokoinen. Ketterä poika, joka voisi jopa soveltua johonkin harrastukseen.

%d bloggaajaa tykkää tästä: