Nikita

Nikita, noin 9kk, noin 10kg

Pieni hyväntuulinen Nikita tyttö saapui yhdistyksen turvakodille pienenä pentuna sisarustensa kanssa. Pentue oli hylätty Preslican kunnalliselle tarhalle ilman emoa. Nikita on sosiaalinen, leikkisä ja reipas tyttö, joka sopisi hyvin aktiiviseen kotiin, toisen koiran kaveriksi mutta myös ainoaksi koiraksi. Nikita on tuttuja ihmisiä kohtaan luottavainen ja huomionkipeä, ilahtuu kovasti kun se saa huomiota ja pyrkii syliin. Uudet tilanteet (kuten eläinlääkärikäynti) saattaa jännittää, hyvä onkin ottaa huomioon, että Nikita on kasvanut tarhaolosuhteissa. Nikita viettää päivät leikkien, juosten sisarustensa kanssa. Aitauksessa on sisarusten lisäksi myös vanhempia koiria – sekä uroksia että narttuja – ja Nikita on tullut sopuisasti toimeen kaikkien kanssa. Vanhemmille koirille Nikita on alistuvainen. Nikitä on noin 10kg sileäturkkinen kaunotar, iloinen ja energinen koira.

Lisätietoja tulossa ❤

%d bloggaajaa tykkää tästä: