Leevi

Leevi, noin 9-10kk, noin 15kg

Iloinen, reipas ja leikkisä Leevi on kasvanut pienestä pentupallerosta komeaksi keskikokoiseksi hurmuruksi, jolla on vangitsevat silmät ja kultainen luonne. Leevin paino-arvio on tällä hetkellä noin 15kg. Leevi muutti kunnalliselta tarhalta yhdistyksen turvakodille keväällä 2021. Jo pienestä lähtien Leevi on ollut sosiaalinen, riemukas ja erittäin huomionhakuinen. Leevin aitaukseen mennessä Leevi on ensimmäsenä vastassa ja yrittää kovasti saada huomiota hyppimällä ja pyörimällä ihmisen jaloissa, oli tuttu tai vieras ihminen. Leevi on vielä nuori, pentumainen ja vähän rajaton poika. Tulevassa kodissa Leevi tulee tarvitsemaan mm. pentukoulutusta, aktiivista sekä koirasosiaalista elämää. Leevi on energinen poika, joka voisi sopia ainoaksi koiraksi tai toisen koiran kaveriksi.

Leevi asustelee tällä hetkellä aitauksessa monen muun koiran kanssa, tyttö-sekä poikakoirien kanssa ja tulee laumassa hyvin toimeen.

%d bloggaajaa tykkää tästä: