Suzi

Suzi, noin 2-vuotias, noin 16-17kg

Reipas ja itsevarma Suzi odottelee oman kodin löytymistä yhdistyksen turvakodilla. Suzi hylättiin kunnalliselle tarhalle pentuna siskonsa Savun (nyk.Jäde) ja vietti siellä noin puolitoista vuotta. Nykyään Suzi asuu turvakodin aitauksessa kahden poikakoiran kanssa, Loptan ja Rexin. Suzi on vilkas, iloinen ja ihmissosiaalinen tyttö, joka toivoo löytävänsä kodin jossa se saisi viettää aktiviista elämään ensisijaisesti ainoana koirana. Suzi innostuu kyllä leikkimään muiden koirien kanssa, mutta se on aika valikoiva kavereiden suhteen ja se haluaisi olla ykkönen laumajärjestyksessä. Tämä kuitenkin epäonnistuu omassa aitauksessa 😀

Suzi on hyvin kiltti, huomionhakuinen ja innokas. Se on selvinnyt kunnallisella tarhalla eri aitauksissa, usein ilman ruokaa ja vettä, ja on joutunut kehittämään luonnetta, jotta pärjäisi laumassa. Suzi on kuitenkin hyväluonteinen ja luottavainen ihmistä kohtaan. Tuleva koti tulisi ymmärtää Suzin taustoja ja edetä koiran ehdoilla sopeuttamisessa kotikoiran elämään- sitä Suzi ei ole ikinä päässyt viettämään. Suzi on keskikokoinen, sileäturkkinen minisarppi, noin 15-17kg.

%d bloggaajaa tykkää tästä: