Shargo

Shargo, arv. synt. 3.12.2017, noin 16kg

Shargo odottelee oman kodin löytymistä yhdistyksen turvakodilla, jonne se muutti kesällä 2021, vietettyään puolitoista vuotta kunnallisella tarhalla. Kunnallisella tarhalla Shargon paras ystävä oli Fixi, joka on jo löytänyt oman loppuelämän kodin Suomesta. Fixin lähettyään Shargo oli alkuun hieman hukassa ja surumielinen, siksi päätimme sen päästää vapaaksi tarhan etupihalle. Pian Shargo siirtyi vanhusten talon lähettyville ja siellä se hengaili loppuajan ennen muuttoa turvakodille. Shargo on reipas, energinen poika, erittäin fiksu ja ystävällinen koira. Shargo tulee parhaiten toimeen tyttökoirien kanssa. Toivottu koti olisikin juuri sellainen, jossa se saisi elää ainoana koirana tai toisen tyttökoiran kaverina. Shargo on keskikokoinen, painoltaan noin 15-16 kg, vielä nuori ja täynnä elämää. Shargo voisi sopia monenlaiseen kotiin, jossa olisi tarjolla liikuntaa, mielekästä tekemistä oman ihmisen kanssa ja tietenkin rakkautta sekä ymmärrystä pojan taustoista.

%d bloggaajaa tykkää tästä: