Šarena 

Šarena, noin 1-vuotias, noin 15-16kg

Nuori, leikkisä ja sosiaalinen Šarena (serbiaksi tarkoittaa värikäs) odottelee oman kodin löytymistä yhdistyksen turvakodilla. Sarena hylättiin Preslican kunnalliselle tarhalle pentuna, ja muutti turvakodille vietettyään melkein vuoden kunnallisen tarhan ulkopuolella. Sarena on iloinen ja utelias tyttö, ystävällinen ihmisiä sekä koiria kohtaan. Se osaa olla itsenäinen, mutta hakee myös koiria leikkiin, ja on innoissaan kun se pääsee huomion keskipisteeksi. Joskus Sarena on taas huomaamaton ja suht hiljainen neiti. Se osaa myös kunnioittaa muita koiria ja lähtee pois rähinätilanteista, jos sellaisia syntyy sen lähellä. Itsevarmuuttakin kuitenkin löytyy.

Sarena on vielä nuori ja energinen, joten se tarvitsee reipasta ja aktiivista kotia. Sarena voisi soveltua monenlaiseen perheeseen. Keskikokoinen, noin 15-16kg.

%d bloggaajaa tykkää tästä: