Pertsa

Pertsa, noin 3-vuotias, noin 18kg

Hauska ja hyväntuulinen Pertsa poika on odottanut oman kodin löytymistä nyt kolme vuotta, joista yli kaksi Preslican kunnallisella tarhalla. Pertsa muutti yhdistyksen turvakodille alkukesästä 2021. Pertsa on aina iloinen, aina kiitollinen huomiosta, aina hymy huulissa, vaikka monta vuotta on joutunut elämään huonoissa oloissa. Pertsa rakastaa ihmisiä ja innostuukin aina kun sen luokse mennään. Pertsa on energinen, eloisa ja kiltti poika, joka toivoisi löytävänsä aktiivisen kodin, jossa olisi tarjolla pitkiä lenkkejä ja yhteistä mielekästä tekemistä. Komea, sileäturkkinen Pertsa on keskikokoinen, pitkäjalkainen poika, paino-arvio on noin 17-18kg. Pertsasta saa varmasti uskollisen ystävän ja reippaan lenkkikaverin, joka voisi innostua myös jostain harrastuksesta. Pertsa jakaa aitauksensa monen muun koiran kanssa, ja tulee sopuisasti toimeen kaikkien kanssa. Tarvittaessa osaa pitää puoliaan, itsevarmuutta ja luonnettakin löytyy 🙂

%d bloggaajaa tykkää tästä: