Moona

Moona, n. 12kg ja n. 6v.

*** Moona n. 5 v. ja 12 kg kotihoidossa Suomessa ***

Kotihoidon kuulumisia 17.5.:

Moona on nykyään taitava hihnassakulkija eikä välitä muista ihmisistä, koirista saati kulkupeleistä. Myös kotihoidon kissalauma saa rallittaa rauhassa eikä Moona ole moksiskaan. Yksinoloa on harjoiteltu alusta alkaen ja Moona osaa jäädä kotiin kissojen kanssa työpäivän ajaksi myös ilman koiraseuraa.

Moonasta saisi uskollisen ystävän päivän puuhiin ja sopisi sekä ainoaksi koiraksi että toisen reippaan koiran kaveriksi. Uudella kodilla olisi suotavaa olla ymmärrystä koirista ja niiden käyttäytymisestä 😊

Kotihoidon kuulumiset 18.4.:

Moona siirtyi 11.4. kotihoitoon Seinäjoelle. Uusi kotihoitopaikka on rivitaloalueella ja Moona on päässyt harjoittelemaan hihnakäytöstä reippaan koirakaverin kanssa. Moona sopeutui uuteen kotihoitopaikkaan nopeasti. Kotihoidossa odotti leikkisä ja energinen russeliuros, leikit alkoivat heti Moonan saavuttua. Kotihoidossa olevista kissoista ei niinkään välitä, välillä jos kissat päättävät juosta Moonan ohi saattaa Moona säikähtää ja haukahtaa kerran. Rohkeasti on kuitenkin kissojakin päässyt haistelemaan. Lenkit sujuu reippaasti taajamassa koirakaverin kanssa. Hihnassa Moona kulkee nätisti eikä vedä saati pukkoile. Ensimmäinen ohi ajava pyörä oli jännittävä ja sille piti haukkua, ei kuitenkaan enää seuraavilla kerroilla. Ohi menevät koirat ja ihmiset ohittaa hienosti kun Moonaan ottaa kontaktia vähän ennen ohittamista. Lenkillä Moona tykkää jäädä välillä haistelemaan hajuja mutta jatkaa kuitenkin äkkiä matkaa. Miehiin suhtautuu varauksella ja tarkkailee kun sisällä liikkuu. Muutaman päivän jälkeen Moona on kuitenkin oppinut että miehetkin on kivoja ja niiltä voi pyytää rapsutuksia ja herkkuja. Naispuoleisiin vieraisiin suhtautuu rennosti ja meneekin heti pyytämään rapsutuksia. Yöt Moona nukkuu sängynvieressä lattialla ja päivisin sohvalla omistajan vieressä tai säkkituolissa.

Moona saapui 12.3. Kotihoitoon Etelä-Pohjanmaalle etsimään uutta kotia ❤️

Moona on herkkä ja ihmiseen kiintyvä tyttönen. Vilkas taajama ei sopinut herkälle Moonalle joten Moona on nyt maaseudun rauhassa laskemassa stressitasoja. Moona kulkee hihnassa reippaasti eikä ole välittänyt ohi menevistä autoista tai junista. Yksinolot koiraseurassa ovat sujuneet rauhallisesti nukkuen. Moona on aktiivisuudeltaan keski-aktiivinen ja aina valmis ulkoilemaan, sisällä rauhoittuu omalle pedille lepäilemään. Ulkona on haastanut kotihoidon muita koiria leikkimään, sisällä vielä puolustaa omaa petiä murisemalla ja onkin valinnut eteisestä oman paikan – rauhassa muilta. Rakastaa ihmisen huomiota ja käsittelyä 🐕 kotihoidon kissoista ei ollut moksiskaan 🐈‍⬛ Ihannekoti Moonalle olisikin rauhallisemmalla alueelta aikuiskodista ihmisen kanssa, jolla olisi kokemusta herkemmistä koirista.

%d bloggaajaa tykkää tästä: