Miranda

Miranda, arv. synt. 23.10.2019, noin 16-17kg

Miranda odottelee oman kodin löytymistä yhdistyksen turvakodilla, jonne se muutti alkukesästä 2021 pentunsa kanssa. Miranda hylättiin Preslican kunnalliselle tarhalle Melli koiran kanssa, jolla myös oli pentuja. Tarhan työntekijät olivat hakeneet koirat ja pennut samasta paikasta. Kaikki muuttivat turvakodille, ja nykyään Miranda asuu ison tarhan puolella, aitauksessa tyttö-sekä poikakoirien kanssa. Mirandasta on kuoriutunut vauhdikas ja leikkisä neiti, joka tykkää muiden koirien seurasta. Ihmisiä kohtaan Miranda on ujohko, mutta kun luottamus on saatu Miranda on hyvin kiltti ja nauttii ihmisen seurasta ja rapsutuksista, erityisesti pöydän päältä, jonne se tykkää hypätä. Mirandaa on aina hauska katsella, kun se innostuu juoksemaan kovaa vauhtia, jolloin kaikki koirat lähtevät jahtaamaan sitä ja jonka seurauksena Miranda pistää täysstopin ja vauhti ja jahti loppuvat siihen. Miranda muistuttaa sarplaninac – rotuista koiraa, ja sitä varmaan löytyykin siinä osittain, mutta Miranda on suht matala ja ”tanakka” neiti. Keskikokoinen, noin 17kg. Mirandalle etsitään kotia rauhallisesta ympäristöstä, ei kaupunkialueelta, ja lähtökohtaisesti toisen koiran kaverina.

%d bloggaajaa tykkää tästä: