Milli

Milli, arv. synt. 18.9.2020, noin 17kg

Ihana terrieri-mix Milli odottelee oman kodin löytymistä yhdistyksen turvakodilla, jonne se saapui talvella pienenä pentuna siskona Majokin kanssa. Molemmat oli hylätty entisen Preslican kunnallisen tarhan ulkopuolelle. Pienet karvapallerot ovat kasvaneet keski-isokokoiseksi kaunottareiksi. Milli on erittäin sosiaalinen ja vauhdikas tyttö. Iloinen tyttö, joka on aina valmiina hyppäämään ihmisen syliin. Milli on energinen, vielä pentumainen ja leikkisä koira, joka etsii aktiivista liikunnallista kotia, jossa panostetaan myös koulutukseen ja ymmärretään Millin taustoja. Milli on kasvanut tarhaolosuhteissa. Millistä saisi- kerran kotiuduttuaan – hyvän lenkkikaverin ja mahdollisesti myös harrastuskoiran. Milli jakaa aitauksensa useamman muun koiran kanssa, ja tulee sopuisasti toimeen. Majokin kanssa viettää kuitenkin suurimman osan ajastaan, yleensä leikkien. Milli on kiltti, se antaa käsitellä itseään hyvin ja rakastaa ihmistä. Iältään Milli on alle vuoden ikäinen ja painoltaan noin 16-17kg. Keski-korkeaerneginen

%d bloggaajaa tykkää tästä: