Lopta

Lopta, noin 4-vuotias, 16-17kg

Ihana Lopta (serbiaksi pallo) poika hylättiin kunnalliselle tarhalle omistajan toimesta. Näin uskomme, koska tarhalle saapuessa huomattiin heti, että se osasi peruskäskyjä (istua, odottaa, antaa tassua, noutaa palloa jne.). Lopta on ihmisen paras ystävä, ja se sopisi täydellisesti kotiin ainoaksi koiraksi. Lopta ei välitä yhtään muista koirista, vain ihminen on sille tärkein. Ihmiselle se osoittaa rajatonta rakkautta, se asettuu ihmisen viereen, pyytää huomiota tassulla ja tuo aina pallonsa ihmisen eteen. Kun pallo heitetään se lähtee sitä noutamaan, se tuo sen takaisin ylpeästi ja odottaa silityksiä. Lopta on erittäin kiltti, luottavainen, tottelevainen ja reipas poika. Se on aktiivinen koira, ja se toivookin kotia jossa olisi runsaasti liikuntaa ja mielekästä tekemistä 🙂 Lopta jakaa aitauksensa kahden koiran kanssa, mutta ei nauti erityisesti niiden seurasta. Lopta vaan odottaa, että se pääsee ihmisen huomion keskipisteeksi, ja silloin se katsoo suoraan silmiin ja osoittaa kiittollisuutta yhteisestä hetkestä. Lopta on noin 4-vuotias, keskikokoinen ja keskienerginen.

%d bloggaajaa tykkää tästä: