Barbi

Barbi, noin 2-vuotias, noin 30kg

sokokoinen pehmeäturkkinen Barbi tyttö odottelee oman kodin löytymistä yhdistyksen turvakodilla, jonne se muutti kesällä21 vietettyään noin vuoden Preslican kunnallisella tarhalla. Barbi oli silloin isommassa aitauksessa muutaman muun koiran kanssa ja myöhemmin ( kun aitaus hajosi) Barbi oli vapaana, osana etupihan laumaa. Barbi on tullut eri koiralaumoissa hyvin toimeen. Energinen ja hyväntuulinen nallukka on ollut useamman koiran paras leikkikaveri, mutta myös turva. Itsevarman luonteensa ansiosta Barbi sai monen koiran kunnioituksen, ja tämä jatkuu myös turvakodilla. Barbi on iloinen, reipas ja luottavainen tyttö, joka ilahtuu aina kun se pääsee huomion keskipisteeksi. Barbi viihtyy korkeissa paikoissa (esim.pöydällä) ja hyppää ketterästi myös koirankopin päälle. Barbi on nuori koira, joka hylättiin noin puolen vuoden ikäisenä kunnalliselle tarhalle, joten sillä ei ole paljon muusta kokemusta kuin tarhaelämästä. Uskomme kuitenkin, että Barbista saa mahtavan kotikoiran, joka nauttisi pitkistä lenkeistä ja sohvalla pötköttelystä. Barbissa on mahdollisesti noutajaa sekä laumavartijakoiraa. Barbi sopisi ainoaksi koiraksi tai toisen reippaan koiran kaveriksi. Ikä-arvio noin 2-vuotta ja painoltaan noin 30kg. Keski-energinen.

%d bloggaajaa tykkää tästä: