Maisa – tulossa kotihoitoon joulukuussa

Maisa, noin 1,5-2 vuotias, 10-12kg

Hellä ja ystävällinen Maisa tyttö muutti yhdistyksen turvakodille kesäkuussa 2021, pentujensa kanssa. Maisa pentuineen oli hylätty kunnallisen tarhan lähettyville.  Maisa on pienikokoinen ja hoikkarakenteinen, painoltaan noin 10-11kg. Maisa on ollut alusta lähtien seurallinen ja ihmisiin lähestyvä, mutta myös alistuvainen ja herkkä. Ensimmäisten kuukausien aikana Maisa asusteli pentujensa kanssa, mutta pian olikin jo hieman kyllästynyt pentujen innokkuuteen ja touhuihin, ja Maisa alkoikin kiipeämään pentuaitauksesta yli. Maisa oleskeli vapaana turvakodin aitausten ulkopuolella toisen tyttökoiran kanssa. Aina välillä Maisa ja Minttu lähtivät pelloille seikkailemaan, mutta aina palasivat takaisin ja pysyttelivät kuitenkin pentujen lähettyvillä. Nykyään Maisa on tarhan isolla puolella, ja asustelee useamman tyttö- sekä poikakoiran kanssa, joiden kanssa tulee hyvin toimeen. Maisa on koiralaumassa sopeutuvainen ja aina välillä innostuu leikkimään muutaman koiran kanssa, yleensä Minttu kaverin kanssa. Vaikka Maisalla on koirakavereita se on kuitenkin aika itsenäinen eikä lähde riehumaan koiraporukan mukaan. Ihmisistä Maisa innostuu ja rakastaa rapsutuksia, jolloin se heittäytyy selälleen ja nauttii hetkestä. Maisa sopisi kotiin ainoaksi koiraksi tai toisen rauhallisemman koiran kaveriksi. Kaupunkiympäristö voi olla Maisalle liian vilkas asuinympäristöksi. Maisa saattaa olla alkuun ujohko, mutta kerran kotiuduttuaan uskomme, että Maisasta saisi hyvän lenkkikaverin ja luotettavan ystävän. Maisa on keskienerginen.

Lisätietoja tulossa

%d bloggaajaa tykkää tästä: