Leon

Leon, noin 1,5-2vuotias, noin 10kg

Leon on nuori, noin 1,5-2 vuotias poikakoira, joka muutti yhdistyksen turvakodille kesällä 2021. Leon oli aikaisemmin hylätty kunnalliselle tarhalle, helmikuussa, silloin etsimme Leonille kotia mutta muutaman viikon tarhalle saapumisen jälkeen Leonia ei enää tarhalla ollut. Etsimme Leonia tarhan alueelta, kaupungista sekä tarhan ulkopuolella olevalta metsästä mutta Leonia ei löytynyt. Kesällä tarhan työntekijä soitti ja kertoi, että Leonin oli löytänyt paikallinen perhe tarhan työntekijän kylältä. Seuraavana päivänä haimme Leonin turvakodille.
Leon on reipas, itsevarma ja iloinen poika, joka on sopeutunut etupihan laumaan hyvin. Leon tulee hyvin toimeen tyttökoirien kanssa, mutta uroskoirien kanssa se on hieman valikoiva. Leon sopisikin parhaiten kotiin ainoaksi koiraksi tai tyttökoiran kaveriksi. Leon on peloton ja liikkuu tarhan eri alueilla häntä pystyssä eikä jännitä isompia koirita tai laumaantunutta koiraporukkaa. Leon on ihmisille hyvin kiltti, huomionhakuinen ja sosiaalinen. Se tykkää olla rapsuteltavana, antaa käsitellä kiltisti ja on seurallinen. Leon on pieni, matalajalkainen – mahdollisesti tiibetinspanielin sekoitus- noin 10 kiloinen poika, pitkäturkkinen.

Leon sopii aktiiviseen kotiin. Keskienerginen.

%d bloggaajaa tykkää tästä: