Hymy – varattu

Hymy, noin 1-vuotias, noin 25-30kg

Hymy on noin vuoden ikäinen tyttökoira, joka asuu yhdistyksemme turvakodilla siskonsa Sentin kanssa. Hymyn sisaruksista Tonni, Oomi ja Jemma ovat päässeet jo omiin koteihinsa Suomeen. Hymy on todella valloittava neito ja ottaa häkkiin saapuvat vierailijat iloisin hypyin vastaan. Hymy on erittäin kiltti, ihmisrakas ja tulee toisten koirien kanssa hyvin toimeen. Hymy asuu samassa aitauksessa siskonsa Sentin kanssa. Hymy jää hieman innokkaamman Sentin varjoon. Hymy painaa noin 25 kg. Hymylle paras koti olisi hieman rauhallisemmalla asuinalueella tai vaikkapa maalla. Aivan kaupungin ydinkeskustaan emme Hymyä suosittele. Hymyn sisko,  joka asuu Suomessa, on ollut pelokas keskustassa, mutta rauhallisemmalla asuinalueella pärjää hienosti ja pysyy vapaana. Hymylle paras koti olisi sellainen, jossa olisi kiltti koirakaveri seurana. Hymystä saa varmasti reippaan ulkoilukaverin ja iloisen kotikoiran. Hymyssä on jonkin verran sarplaninac-rotua. Pentueen jo Suomessa olevat koirat ovat kaikki oikein kilttejä kotikoiria. Hymyn sisko Jemma tulee Suomessa hyvin toimeen lasten ja kissojen kanssa alun totuttelun jälkeen. Jemmalla ei myöskään ole kovin vahvaa puolustamista reviiristä, eikä sillä ole vahvaa saalistusviettiä. Hymyn siskot, Oomi ja Jemma ovat kovia uimaan ja innostuvat kaivamisesta ja keppileikeistä.Olisiko sinulla tarjota ihanalle Hymylle loppuelämän koti?

%d bloggaajaa tykkää tästä: