Fifi

Fifi, noin 9-10kk, noin 7kg

Fifi etsii hyvää loppuelämän kotia ♥️Fifi on nuori, noin 9-10kk ikäinen tyttö, joka odottelee oman kodin löytymistä yhdistyksen turvakodilla. Fifi muutti turvakodille toukokuussa21 siskonsa Mildan kanssa, joka adoptoitui loppukesästä Suomeen. Fifi on herkkä ja iloinen terrieeri-mix, joka alkuun oli hyvin pelokas ja ujosteli ihmiselle. Uteliaisuutta Fifillä kuitenkin oli ja siskonsa ansiosta Fifi on muuttunut paljon rohkeammaksi. Koirien kanssa Fifi on tullut sopuisasti toimeen alusta lähtien, ja vaikka olikin kiintynyt siskoonsa sillä on nykyään muitakin leikkikavereita. Fifi ei ole kovin tottunut käsittelyyn ja onkin usein jähmettynyt, kun se nostetaan syliin. Se kuitenkin nauttii rapsutuksista ja läheisyydestä, vaikka kiinnisaamiseen voi mennäkin aikaa. Fifi tulee luokse häntä heiluen ja nuolasee kättä muttei hypi tai yritä hyppiä itse ihmisen syliin. Koonsa takia Fifi jää joskus muiden koirien jalkojen väliin, kun on niin pieni siksi lähteekin pian pois tilanteesta. Fifi on luonteeltaan hyvin kiltti, hieman alistuvainen, leikkisä ja iloinen. Fifi etsii reipasta ja ymmärtäväistä kotia, ensisijaisesti sellaista, jossa olisi toinen koirakaveri ja kauempana kaupungin keskustan vilinästä. Fifin painoarvio on noin 7kg, keskienerginen.

%d bloggaajaa tykkää tästä: