Ruu – varattu

Ruu, n. 1-1,5v tyttö, n. 8-10kg

Pieni ja suloinen Ruu tyttö muutti yhdistyksen turvakodille Preslican tarhalta. Ruu oli uusi tulokas tarhalla ja se oli viimeisillään tiine. Ruu vietiin heti seuraavana leikkaukseen ja on toipunut hyvin. Kiltti ja seurallinen Ruu on tutustunut etupihan koiralaumaan, jonka kanssa se on ollut itsevarma ja reipas eikä ole jännittänyt paljon yhtään muita koiria. Sisällä se kuitenkin viihtyy paremmin ja haluaakin usein sisälle. Yöt Ruu nukkuu sisällä omassa pedissä. Ruu on nuori russelityttö, energinen ja päättäväinen neiti, joka sopisi hyvin kotiin ainoaksi koiraksi. Ruu onkin aika itsenäinen eikä välitä kovasti muiden koirien seurasta. Ihmisistä se taas tykkää tosi paljon, on huomionhakuinen ja suht hyvinkäsiteltävissä. Ruu on tosi perso kaikille herkuille ja hyppii jaloilla malttamattomasti ruoka-aikana. Nappulat ei ole kovasti neidin mieleen, kun tietää että olisi muutakin herkullisempaa tarjolla. Ruu on keski-energinen, terrierimäinen hauska tyttö, joka on kissoista kiinnostunut. Ruu etsii hyvää loppuelämän kotia. ❤

%d bloggaajaa tykkää tästä: