Lena

Lena, n. 5-vuotias tyttö, n. 25kg

Kaunis ja viisas Lena tyttö muutti yhdistyksen turvakodille juuri ennen koirien muuttoa Preslican kunnalliselta tarhalta uudelle tarhalle. Lena muutti aitauskaverinsa kanssa ja asustelevat nykyäänkin samassa aitauksessa. Lena vietti reilu kaksi vuotta Preslicassa. Lena on isokokoinen tyttö, jonka menneisyydestä ei ole tietoa. Lena on kiltti ja herkkä tyttö, joka alkuun vähän ujosteli ja perääntyi sen luokse mentäessä, mutta nykyään Lena on paljon rohkeampi, tulee luokse ja nauttii silityksistä ja ihmisen seurasta. Neiti on matala-keskienerginen. Lenan kanssa ollaan käyty lenkillä, ja siellä se on tuonut esiin reippaan ja iloisen puolensa. Lena käveli hihnassa mallikkaasti, haistellen uusia tuoksuja. Lenkin aikana Lena tutustui kahteen uuteen koiraan sekä pentuun, joihin suhtautui innokkaasti, jopa leikkisyyttä oli nähtävissä. Lena tuleekin sopuisasti toimeen muiden koirien kanssa. Säyseä Lena etsii kotia, jossa olisi entuudestaan kokemusta koirista, rauhallisemmalta asuinympäristöltä, ja joko ainoaksi koiraksi tai toisen koiran kaveriksi. ❤

%d bloggaajaa tykkää tästä: