Nia

Nia, tyttö, arv. synt. 16.10.2020, n. 12kg

Nia odottelee oman kodin löytymistä turvakodilla, jonne se saapui pienenä pentuna veljensä Nelsonin kanssa. Paikallinen mies tuli turvakodin portille pentujen kanssa tammikuussa -21 ja kertoi, että löysi pennut tien varrelta. Nia on samankokoinen kuin veljensä, pieni-keskikokoinen, noin 12kg, hoikkarakenteinen ja sileäkarvainen kaunokainen. Sisaruksista Nelson on ollut pennusta lähtien se rohkeampi, Nia olikin alkuun ujosteleva ja etäisempi. Ajan kanssa Nia on sosiaalistunut ja saanut lisää rohkeutta ja luottamusta ihmisiin. Nia tuleekin luokse ja jää ihmisen rapsuteltavaksi, sylissäolo jännittää mutta antaa kuitenkin hyvin käsitellä itseään. Koirien kanssa Nia tulee sopuisasti toimeen, se on itsevarma ja leikkisä. Aina välillä Nia komentelee nuorempia koiria, kun taas vanhempien koirien kanssa on alistuvainen. Nia on kiltti ja keskienerginen tyttö. Kerran kotiuduttuaan Niasta saisi hyvän lenkkikaverin rauhallisemmissa maisemissa. Nia etsii kotia ainoana koirana tai toisen koiran kanssa, josta saisi myös esimerkkiä kotikoiran tavoille. Nia on kasvanut yhdistyksen turvakodilla, joten ulkopuolisesta maailmasta ei ole kokemusta. ❤

%d bloggaajaa tykkää tästä: