Nia – kotihoidossa Suomessa

Nia, tyttö, arv. synt. 16.10.2020, n. 12kg

Helmikuu 2023 Nia on saapunut Suomeen kotihoitoon etsimään omaa loppuelämän kotia. Nia on kotihoidossa Turussa. Päivitämme Nian kuulumisia lähiviikkoina.

Nia etsii aikuiskotia rauhalliselta asuinalueelta, jossa olisi entuudestaan kokemusta aremmista koirista. Reipas kiltti koirakaveri olisi toivottu.


Turvakodilla: Nia odottelee oman kodin löytymistä turvakodilla, jonne se saapui pienenä pentuna veljensä Nelsonin kanssa. Paikallinen mies tuli turvakodin portille pentujen kanssa tammikuussa -21 ja kertoi, että löysi pennut tien varrelta. Nia on samankokoinen kuin veljensä, pieni-keskikokoinen, noin 12kg, hoikkarakenteinen ja sileäkarvainen kaunokainen. Sisaruksista Nelson on ollut pennusta lähtien se rohkeampi, Nia olikin alkuun ujosteleva ja etäisempi. Sylissäolo jännittää mutta antaa kuitenkin käsitellä itseään. Koirien kanssa Nia tulee sopuisasti toimeen, se on itsevarma ja leikkisä. Aina välillä Nia komentelee nuorempia koiria, kun taas vanhempien koirien kanssa on alistuvainen. Nia on kiltti ja keskienerginen tyttö. Nia etsii kotia ainoana koirana tai toisen koiran kanssa, josta saisi myös esimerkkiä kotikoiran tavoille. Nia on kasvanut yhdistyksen turvakodilla, joten ulkopuolisesta maailmasta ei ole kokemusta. ❤

%d bloggaajaa tykkää tästä: