Nelson

Nelson, n. 10kk uros, n. 12kg

Nelson odottelee oman kodin löytymistä turvakodilla, jonne se saapui pienenä pentuna siskonsa Nian kanssa. Paikallinen mies tuli turvakodin portille pentujen kanssa tammikuussa -21 ja kertoi, että löysi pennut tien varrelta. Nelson on kasvanut kauniiksi pieni-keskikokoiseksi pojaksi. Sillä on pehmeä sileä turkki, hoikkarakenteinen ja vangitsevat & ilmeikkäät silmät. Nelson on hyvin kiltti ja iloinen, joka tykkää ihmisen seurasta ja on sopeutunut myös koiralaumaan. Siskon kanssa on kuitenkin enemmän tekemisissä. Pari kertaa Nelson ja Nia pääsivät aitauksesta ulos, ja seikkailivat lähipellossa metsästämässä myyriä. Nelson tuli kiltisti luokse, muutenkin Nelson antaa hyvin käsitellä itseään ja ei jännitä turhia. Nelson on keskienerginen, ja etsiikin reipasta kotia, jossa totutellaan kotikoiran arkeen ymmärtäen, että Nelson ei ole ikinä muualla elänyt kuin tarhaolosuhteissa. Luonteeltaan Nelson on ystävällinen, leikkisä ja iloinen poika. Nelson arvostaisi kotia, jossa olisi toinen koira – mielellään tyttökoira – mutta voisi sopeutua myös ainoaksikin koiraksi. ❤

%d bloggaajaa tykkää tästä: