Anda

Anda, n. 4- vuotias tyttö, n. 22kg

Anda on noin 4-vuotias belgianpaimenkoira tyttö, joka hylättiin Preslican kunnalliselle tarhalle noin kaksi vuotta sitten. Siellä se asusteli aitauksessa kolmen muun koiran kanssa. Anda oli usein laihassa kunnossa, ruoan puutteen sekä turhautumisen takia. Andaa ja sen aitauskavereita oli todella surullista seurata niissä oloissa. Kesäkuussa -21 Andalta löytyi iso haava takajalassa (todennäköisesti aitauksen metallipalan aiheuttama), joten Anda vietiin eläinlääkäriin ja muutti yhdistyksen turvakodille. 
Anda on erittäin kiltti ja ihmiseen kiintyvä tyttö, joka seuraa ja haluaa huomiota. Anda on voinut olla jonkun koira aikaisemmin, sillä se osaa peruskäskyjä. Anda on toipumisen jälkeen päässyt juoksemaan vapaasti isolla niittyalueella, kun ihminen on mukana. Muuten Anda odottaa vaan ihmisen saapumista paikalle. Se ei leiki muiden koirien kanssa, ihminen on sille kaikki kaikessa. Anda hyppii ihmisen syliin, ja jos se vaan voisi se viettäisi tuntikausia lähellä ihmistä siliteltävänä. Hihnassa osaa kävellä hienosti. 
Anda on korkeaenerginen tyttö, joka tarvitsee koirakokemusta omaavan kodin, jossa olisi tarjolla säännöllistä liikuntaa, aktiiviteettejä sekä mielekästä harrastusta. Ei kissakotiin ja ensisijaisesti ainoaksi koiraksi. ❤


%d bloggaajaa tykkää tästä: