Amia – varattu

Amia, n. 8kk tyttö, n. 10kg

Amia on noin 7-8 kk pienikokoinen tyttö, joka löytyi kesällä -21 hylättynä tien varrelta matkalla kunnalliselle tarhalle. Amialla oli panta kaulassa, se oli kovin janoinen ja nälkäinen. Amia muutti samana päivänä yhdistyksen turvakodille. Alkuun hieman hämmentynyt tyttö pysytteli omissa oloissaan, mutta pian Amia alkoi tekemään tuttavuutta muihin koiriin ja sopeutumaan uuteen ympäristöön. Amian kanssa asustelee useampia pentuja sekä aikuisia koiria. Amia on nykyään erittäin reipas, vauhdikas ja itsevarma tyttö, jolla on paljon energiaa. Osa pennuista ei arvostakaan Amian innokasta ja ajoittain rajua leikkimistapaa, mutta Amia kyllä löytää aina sopivan leikkitoverin. Amia on noin 10kg (tällä hetkellä), matalajalkainen silkkiturkkinen pötkylä. Amia on sosiaalinen,  pirteä ja kiltti tyttö, itsepäisyyttäkin löytyy. Amia etsii aktiivista kotia, joka opastaa sitä kotikoiran tavoille. Amia on vielä hyvin pentumainen, keski-korkeaenerginen. ❤

%d bloggaajaa tykkää tästä: