Telma – kotihoidossa Suomessa

Telma, noin 4-5-vuotias tyttö, 18kg

Reipas ja iloinen 4-5-vuotias tyttö saapui Suomeen noin viikko sitten 21.8. Telmalta on poistettu toinen silmä, mutta se ei menoa hidasta. Telma on avoin ja touhukas koira, joka osallistuu mielellään kodin puuhiin. Kävelylle Telma on myös aina valmis, satoi tai paistoi. Sisällä Telma osaa myös rauhoittua eikä ole koko ajan häsläämässä. Yöt se nukkuu hiljaisesti pedillä ja on ainakin tähän mennessä ollut sisäsiisti. Telma on leikkisä ja tulee toimeen muiden koirien kanssa, mutta on oman arvonsa tunteva narttu, joka ei epäröi puolustaa omia resurssejaan ja rajojaan. Telmalle paras koti voisi olla leikkisän koiran kaverina tai ainoana koirana. Telma pitää lapsista ja ihmisistä ylipäänsä. Sekä tutut että ulkona kohdatut tuntemattomat sopisivat Telman mielestä rapsuttajiksi.
Video Telmasta: https://youtube.com/shorts/EZK4EQNRB9U?feature=share

Mikäli kiinnostuit Telmasta luethan ennen hakemuksen jättämistä ensin adoptioehdot ja tiedot prosessista kotisivuiltamme http://www.balkaninkoirat.fi

%d bloggaajaa tykkää tästä: