Unna – alustavasti varattu

Unna, n. 8kk:tta, tyttö, n. 10kg

Unna muutti yhdistyksen turvakodille huhtikuussa -21 pienenä pentuna. Unna on pienikokoinen terrieri-sekoitus, hyvin ystävällinen ja pehmeä tyttö. Unnan häntä alkaa heti heilumaan kun sitä lähestytään ja pian hyppiikin jalkoja vasten, pyytäen rapsutuksia ja huomiota. Unna on energinen, vielä pentumainen ja leikkisä. Sillä on saman ikäisiä koirakavereita, joiden kanssa leikkii päivittäin. Unna painaa tällä hetkellä noin 10kg ja on kooltaan pieni, mutta voi kasvaa vielä. Kevytrakenteinen. Unna etsii kotia ainoana koirana tai toisen koiran kaverina. Reipas koti, jossa opastetaan Unnaa ja ymmärretään, että Unna ei ole elänyt muualla kuin tarhaolosuhteissa. Kerran kotiuduttuaan uskomme, että Unna nauttisi aktiivisesta elämästä ja koirakavereiden kanssa puuhaluista. ❤

%d bloggaajaa tykkää tästä: