Silver

Silver, 7kk poika, noin 9-10kg

Ihana Silver asuu Balkanien koirien turvakodilla.  Silver on pieni ilopilleri, joka tuo jokaiseen päivään paljon riemua. 

Silver viettää päivät turvakodin etupihalla ja ahkerasti leikkii siellä muiden koirien kanssa. Pärjää myös isompien koirien leikeissä, mutta parhaimmat ystävät ovat nuoret,pienemmät koirat. On myös hyvin kiinnostunut leikkimään leluilla. 

Silver on innokas tutustumaan uusiin ihmisiin, ei jännitä ihmisten seurassa.  Onnekas Silver on saanut kasvaa turvallisessa ympäristössä turvakodilla.  Silver on avoin ja hyväntuulinen koira.  Päivät Silver puuhastelee pihalla ja yöt nukkuu sisällä talossa.

Silver on käynyt ulkoilemassa turvakodin ulkopuolella. Hihnakävelyä on harjoiteltu. Silver liikkuu innokkaasti uusien hajujen perässä, mutta uudet asiat ulkona (esimerkiksi naapurin koirat) jännittävät. 

Turvattu elämä turvakodilla on pitkälti kaikki mitä Silver tietää. Silver tarvitseekin tulevassa kodissa positiivista vahvistamista ja opastusta. Leikkisä koirakaveri olisi hieno apu uudessa kodissa. 

%d bloggaajaa tykkää tästä: