Niisku – varattu

Niisku, n. 1-1,5v tyttö, n. 15-16kg

Kaunis ja hauska Niisku-neiti muutti yhdistyksen turvakodille kesällä 21 vietettyään melkein vuoden kunnallisella tarhalla. Niisku asusteli alkuun pienessä häkkiaitauksessa, mutta loppuajan tarhan ulkopuolella vapaana. Niisku oli aina odottamassa tuttuja ihmisiä ja tuli heti luokse hakemaan silityksiä, sekä tietenkin ruokaa. Niisku on sopeutunut turvakodin asukkaiden laumaan hyvin, muutama koira olikin jo sille tuttu. Niisku on nuori, iloinen ja energinen tyttö, jolla ei näyttäisi olevan suuria pelkotiloja. Ihmisiä mennään moikkaamaan luottavaisesti hyppien, oli tuttu tai vieras ihminen. Muiden koirien kanssa Niisku tulee hyvin toimeen, leikkisä tyttö. 
Niisku on keskikokoinen, joka ulkonäön perusteella voisi olla terrieri-sekoitus. 🙂 Niisku etsii kotia, jossa opetellaan kotikoiran elämän rutiineja, energisen ja leikkisän tytön tarpeiden mukaan. ❤

%d bloggaajaa tykkää tästä: