Martti

Martti, noin 2,5- vuotias poika, noin 16-17kg

Martti odottaa oman kodin löytymistä yhdistyksen turvakodilla. ❤ 

Martti on komea paimenkoirasukuinen poika, joka asuu yhdistyksen turvakodin etupihalla suuremmassa
koiralaumassa. Martti on nuorempi poika, iältään noin 2,5-vuotias. Se saapui pentuna Preslican kunnalliselle tarhalle. Martti makoilee usein koirankoppinsa päällä ja seuraa tarhan elämää sieltä käsin. Martti ei kuulu etupihan villeimpiin tapauksiin; se on luonteeltaan rauhallinen, mutta kun sitä menee tervehtimään, sen häntä alkaa vispata ja se on todella innoissaan saamastaan huomiosta. Se ei säpsähdä uusia tulijoita. Kun Martin luota lähtee, se yrittää pyytää ihmistä takaisin omalaatuisella ääntelyllä. Martista huokuu tietynlainen rauhallisuus ja se ei ole koskaan mukana etupihan kahakoissa.


Martti on ihmistä kohtaan reipas. Sillä on kuitenkin itsenäisempi puoli, ja se osaa rauhoittua aloilleen. Martti on keskiaktiivinen ja siitä varmasti saisi mainion lenkkikaverin. Martti on edelleen nuori koira ja varmasti tulisi nauttimaan eniten lenkkeilystä oman ihmisen kanssa ja kotikoiran elämästä. Martin paras koiraystävä on tyttökoira Mera. Martti tulee kaikkien koirien kanssa toimeen, mutta olemme huomanneet, että tyttöjen
kanssa hieman paremmin. Martti antoi käsitellä itseään hienosti. Lämpiminä päiminä Martin löytää istumassa tai makaamassa isoissa vesiastioissa.

%d bloggaajaa tykkää tästä: