Lucky – erityisadoptio – kotihoidossa Suomessa

Lucky, n. 6-vuotias uros, n. 17kg

Lucky on erityisadoptio kroonisen korvatulehduksen vuoksi.

Komea Lucky asuu Balkanin koirien turvakodilla. Lucky asuu sopuisasti kahden muun koiran kanssa samassa aitauksessa. Kaikkia asioista Luckyn menneisyydestä ei tiedetä, mutta suurempia pelkotiloja Luckylla ei vaikuta olevan. Lucky on tasapainoinen ja rauhallinen koira. Lucky on käynyt lenkillä turvakodin ulkopuolella ja hihnakävely sujuu hyvin. Kaulapannan pukeminen sujui hienosti, oikeastaan Lucky työnsi itse päänsä pannasta sisään ja lähti innokkaasti lenkille. Hoitotoimet sujuu myös ongelmitta. Lucky nauttii turkin hoidosta ja tulehtuneet korvat antaa hoitaa nätisti.  Lucky on selvästi tottunut olemaan ihmisen kanssa.  

Luckysta saa ihanan ystävän itselleen. Lucky arvostaisi tasapainoista elämää; Sopivasti liikuntaa, herkkuja ja tietysti omaa pehmeää petiä. ❤

%d bloggaajaa tykkää tästä: