Jerry – erityisadoptio

Jerry, arv. synt. 10.12.2015 uros, 30kg

Jerry asuu yhdistyksen turvakodilla.

Jerry löytyi monta vuotta sitten aktiivimme Mein kotitalon läheltä tieltä makaamasta erittäin huonossa kunnossa. Se oli märkä, paleltunut, aliravittu ja kaikinpuolin erittäin huonossa kunnossa. Jerry on sokea ja siksi erityisadoptiossa.

Jerry sai tervehtyä ja kerätä voimia Mein luona. Jerry muutti Mein mukana turvakotiin ja voi nykyään erittäin hyvin. Jerry on aktiivinen ja erittäin kiltti poika josta ei ikinä uskoisi millainen se oli löytöhetkellä. Jerry tulee lähes kaikkien koirien kanssa hyvin toimeen, liikkuu sujuvasti turvakodin pihalla muiden koirien seassa ja seuraakin aktiivisesti muiden koirien touhuja. Sokeus ei haittaa sen menoa, Jerry tietää hyvin missä se liikkuu. Jerryllä on pitkät hermot, se sietää kaulassa ja naamassa roikkuvia pentuja hyvin.

 Kaikki pienet koirat haluaa Jerryn hyväksynnän. Jerry tietää olevansa vahva. Jerry ei kuitenkaan tule erityisen hyvin toimeen isojen urosten kanssa. Jerry etsii kotia rauhalliselta ympäristöltä, mielellään omakotitaloalueelta, joka osaa huomioida sen sokeuden. Lenkillä Jerry vetää jonkun verran. Jerry tarvitseekin hyvässä fyysisessä kunnossa olevan omistajan, koska se on voimakas koira. Jerry innostuu leikkimään tuttujen ihmisten kanssa, heittelee leluja ja juoksee ympäri pihaa. Rapsutuksista ja huomiosta Jerry nauttii kovasti.

Kun vieraita ihmisiä tulee tontille, Jerry tietysti haukkuu muiden koirien mukana mutta hetken haisteltuaan se tulee rapsutettavaksi viereen. Jerry kuulee hyvin, tuntee oman nimensä ja tulee luokse kutsuessa. Jerry on aivan upea poika joka on varmasti kokenut kovia elämänsä aikana.

%d bloggaajaa tykkää tästä: