Denny – Varattu

Denny, n. 2,5-3 vuotias poika, n. 15-16kg

Denny on reipas ja iloinen poika, joka tuotiin Preslican kunnalliselle tarhalle nuorena. Hän selvisi kurjissa olosuhteissa reilu kaksi vuotta ja Denny muutti yhdistyksen turvakodille kesä-heinäkuussa 2021. Denny on keskikokoinen, paimenkoira-mix. Todennäköisesti Dennyssä on vähän pulin rotua (serbialainen paimenkoira). Luonteeltaan Denny on avoin ja luottavainen, seurallinen ja erittäin kiitollinen saamastaan huomiosta. Denny onkin tosi ihmisläheinen ja nauttii suunnattomasti ihmisen seurasta. Koirien kanssa Denny tulee sopuisasti toimeen, paremmin tyttökoirien kanssa. Itsevarma. Denny on aktiivinen poika, joka etsinkin reipasta ja liikunnallista kotia. Denny sopisi kotiin ainoaksi koiraksi, tai toisen tyttökoiran kaveriksi. ❤ 

%d bloggaajaa tykkää tästä: