Bowie

Bowie, n.5-vuotias poika, 16-17kg

Bowie odottelee oman kodin löytymistä turvakodilla.

 Bowie asusteli Preslican kunnallisella tarhalla pari vuotta ennen yhdistyksemme turvakodille muuttamista. Bowie on metsästyskoira, ja aikoinaan on ollut jonkun omistama. Myöhemmin hylätty tarhalle. Alusta lähtien Bowie on ollut hyvin kiltti ihmisille sekä pärjännyt myös hyvin koirien kanssa. Kunnallisen tarhan aikoina Bowie oli viimeiset kuukaudet vapaana, sillä aitauksen verkko oli rikki ja siten Bowie siirtyi tarhan etupihalle ja myöhemmin ulkopuolelle. Aina kun tarhalla kävimme Bowie juoksi innoissaan vastaan ja kun lähdimme juoksi automme perässä 🥺 Kun koitti se päivä kun Bowie pääsi kyytiin, se hyppäsi itse autoon ja oli rentona automatkan. Turvakodilla Bowie jakaa aitauksensa 2 uroksen ja yhden tyttökoiran kanssa, ja nelikko tulee sopuisasti toimeen. Bowiella on muutama leikkikaveri, mutta on onnellisin kun pääsee ihmisen viereen rapsuteltavaksi. Iloinen ja reipas poika, sekä seurallinen. Bowie on ollut suht itsevarma koirien kanssa eikä ole heikossa asemassa. Aktiivinen poika, joka rakastaisi varmastikin pitkiä metsälenkkejä ja yhteistä touhua oman ihmisen kanssa. Bowie on keskikokoinen, painoltaan noin 16-17kg. 

Suhtautumisesta lapsiin tai muihin eläimiin meillä ei ole tietoa. 

Bowien kuulumisia 11/2022:

%d bloggaajaa tykkää tästä: