Bali

Bali, arv. synt. 10.11.2016, 25-30kg

7.11.21 Bali pääsi onnekseen turvakodille asumaan ja odottamaan loppuelämän kotia.

Preslican tarhalla:

Bali-poika tulee iloisena tervehtimään ja hakemaan rapsutuksia. Hän on ollut tarhalla jo kolme vuotta, mutta onneksi jaksaa vielä iloita pienistäkin asioista. Bali on ollut parissa eri aitauksessa ja myös vapaana tarhan pihalla useiden eri koirien kanssa ja tullut kaikkien kanssa hyvin toimeen. Bali ei ole päällepäsmäri, mutta selvästi itsevarma ja osaa pitää puolensa.

Balin elämästä ennen tarhaa ei ole tietoa, mutta tarhalle joutumisesta huolimatta hän vaikuttaa hyvinkin tasapainoiselta, kiltiltä ja ihmisiä rakastavalta koiralta. Tarhalla Bali ei välttämättä ole se koira, joka jää päälimmäisenä mieleen. Hänen ei tarvitse pitää haloota itsestään. Ihana, kaunis Bali ansaitsisi jo viimein oman rakastavan kotinsa.

Balilla on toisessa silmässä vaalea läiskä ja syy suurella todennäköisyydellä on kaihi. Silmä ei ole toistaiseksi vaikuttanut haittaavasti Balin elämään, mutta vaatii tulevaisuudessa mahdollisesti toimenpiteitä. Balin kodin pitää siis sitoutua järjestämään pojalle tarvittavat hoidot.

Bali on keskikokoinen ja keskiaktiivinen koira. Hänestä saisi varmasti hyvän seuralaisen lenkkipoluille ja metsäretkille. Balilla olisi jo kova kiire päästä omaan rakkaaseen loppuelämän kotiinsa. Jos uskot kotisi olevan oikea paikka tälle kaunokaiselle, voit jättää hänestä adoptiohakemuksen. Tutustuthan kuitenkin ensin adoptio-ohjeisiin.

%d bloggaajaa tykkää tästä: