Aku

Aku, poika, arv. synt. 30.6.2020, 15kg

Iloinen ja energinen Aku saapui yhdistyksemme turvakodille pienenä pentuna, ja on kasvanut keskikokoiseksi, noin 15-kiloiseksi kauniiksi pojaksi ❤ Akun erikoisemerkki on suloinen vaalenpunainen läikkä nenässä. Aku asuu nykyään ns. ’Sunny’ taka-aitauksessa useamman muun koiran kanssa, ja se on sopeutunut sinne melko hyvin, vaikka alussa oli vähän hämmillään vauhdikkaiden koirien vilinistä. Nykyään Aku on yksi näistä. Aku on nuori koira, joka viettää yleensä aikansa leikkien muiden nuorten koirien kanssa ja näyttäisi tulevan paremmin juttuun tyttökoirien kanssa. Ihmisistä Aku innostuu, ja tulee hakemaan kontaktia. Jos ympärillä ei ole liikaa koiria hakemassa huomiota Aku rauhoittuu, ja nauttii rauhallisesti hetkestä. Yleensä kuitenkin ihmisen huomiota on hakemassa useampi koira, ja silloin Akulla – samoin kuin monen muun – on tapana hyppiä, pomppia ja pyytää rapsutuksia tassuilla innokkaasti. Aku on luonteeltaan kiltti ja sisimmillään herkkä poika, joka arvostasi kotia jossa voisi olla toinen kiltti koira seurana, ensisijaisesti tyttökoira. Aku on aktiivinen ja leikkisä, ja kerran kotiuduttuaan uskomme että siitä saisi reippaan lenkkikaverin. Kuten kaikkien koirien kohdalla, on hyvä huomioida, että Aku on kasvanut tarhalla isossa laumassa ja tottunut koirakavereihin, joten uuteen kotiin tottuminen voi viedä paljon aikaa.

Lisätietoja tulossa myöhemmin. 

%d bloggaajaa tykkää tästä: