Silvi

Silvi, noin 4-vuotias tyttö, n.15kg

Silvi on saapunut Suomeen 5.8 etsimään omaa loppuelämän kotia kotihoitopaikasta käsin, etelä- Pohjanmaalla, Jalasjärvellä.

Silvi vietti reilu 2 vuotta Preslican kunnallisella tarhalla, isossa aitauksessa monen muun koiran kanssa. Vaikka Silvi tuli sopuisasti toimeen kaikkien kanssa hän vietti suurimman osan ajastaan kopissaan, ilahtuen kovasti kun tutut ihmiset tuli käymään ja ilmoittamalla äänellä missä kopissa hän oli odottamassa ruokaa. Silvi muutti turvakodille maaliskuussa 2021, ja hän asettui ison tarhan laumaan saman tien. Silviä vähän jännitti, mutta uuden paikan tuoksut ja koirat kiinnosti niin paljon, että hän lähti reippaasti ja uteliaasti tutkimaan ympäristöä. Häntä heiluen Silvi tepsutteli kauemmaskin ja alkoi pyörimään nurmikolla, jonka jälkeen Badi poika innostui haastamaan Silviä leikkiin. Silvi lähtikin aika pian leikin mukaan  Silvi on koirien kanssa itsevarma ja osaa häätää yli-innokkaita koiria, tarvittaessa. Silvi on keskienerginen ja muutaman leikkikaverin omaava, mutta usein hän vain kulkee itsenäisesti ja rakastaa makoilla nurmikolla. Kun ihminen saapuu hän heittäytyy selälleen ja pyytää masurapsutuksia. Silvi nauttii läheisyydestä ja rapsutuksista. Kiltti ja pehmeäluonteinen Silvi on hyvin fiksu ja sopeutuvainen neiti. Silvi on kuitenkin elänyt pitkään tarhalla ja kehittänyt luonnetta, jotta selvisi ja pärjäisi kunnallisen tarhan isossa koiralaumassa. Kunnallisella tarhalla Silvi oli alussa herkempi ja hieman ujompi, mutta on aina luottanut tuttuihin ihmisiin ja tänä päivänä on avoimempi ja ihmisrakas. Silvin menneisyydestä ennen kunnalliselle tarhalle saapumista ei ole tietoa.
Silvi on keskikokoinen, sileäkarvainen kaunotar, joka etsii kotia ainoana koirana tai toisen kiltin koiran kaverina, ei kaupungin keskustasta. ❤

%d bloggaajaa tykkää tästä: