Mila – varattu

Mila, noin 3-vuotias belgianpaimenkoira tyttö, noin 25kg

Mila on noin 3,5-vuotias tyttö, jonka menneisyydestä ei ole paljon tietoa. Tiedämme kuitenkin että Milalla oli joskus aikaisemmin omistaja.  Kunnallisella tarhalla Mila ei pärjännyt ja pysyttelikin usein koirankopin päällä (turvapaikka). Mila muutti yhdistyksen turvakodille, ja asuu nykyyään muiden koirien kanssa. Laumassa Mila tulee sopuisasti toimeen, erityisesti urosten kanssa. Narttujen kanssa Mila on valikoiva. Se on itsevarma ja suurin osa koirista kunnioittaa sitä. Ihmiselle Mila on erittäin kiltti, seurallinen ja huomionhakuinen. Se antaa käsitellä itseään ja osaa kulkea hihnassa. Energiatasoltaan Mila on keskienerginen ja sopisikin aktiiviseen kotiin jossa on kokemusta vastaavasta rodusta. 

%d bloggaajaa tykkää tästä: