Lea

Lea, tyttö, 5-6 vuotta, noin 20kg

Lea muutti turvakodille heinäkuussa 2020.

Lea Malinois tyttö hylättiin Preslican kunnalliselle tarhalle muutama kuukausi sitten.
Lealle etsimme nyt koirakokemusta omaavan kodin, jossa se pääsisi viettämään hyvän ja aktiivisen loppuelämän. Lea on erittäin seurallinen ja kiltti tyttö. Edellinen omistaja on ilmeisesti opettanut peruskäskyjä, Lea esimerkiksi osaa istua, antaa tassua ja odottaa. Lea ei sovi sohvaperunaksi, vaan kotiin jossa esim.harrastetaan koiran kanssa.

Lea oli erittäin turhautunut pienessä häkkiaitauksessa, jossa se ei päässyt purkaamaan energiansa eikä saanut muuta aktivointia. Aktiivien vierailun aikana Lea päästettiin vapaaksi häkistä – siitä se on ollut riemuissaan, hakeutunut heti ihmisen luokse ja tarrautunut jalkaan kiinni.
Lea on keskikokoinen, energinen tyttö.

Turvakodilla Lea on osoittautunut reippaaksi ja itsevarmaksi koiraksi. Lea juoksee, hyppii, välillä leikkii ja innostuu erityisesti, kun se pääsee huomion keskipisteeksi. Vedestä se tykkää, ja löytyy useasti isommissa vesiastioissa leikkimässä vedellä. Lea on hyvin aktiivinen, lojaali ja tottelevainen tyttö.

Lea etsii ensisijaisesti kotia ainoana koirana, ilman muita lemmikkejä. ❤

%d bloggaajaa tykkää tästä: