Lara

Lara, noin 4v tyttö, 25kg

Ihmisläheinen, ystävällinen ja leikkisä Lara tyttö on odottanut oman kodin löytymistä Preslican tarhalla jo kolme vuotta. Vuosien kunnallisen tarhalla olon jälkeen, Lara muutti viime viikolla turvakodille. Lara on Preslican tarhalla elänyt useammassa eri aitauksessa eikä ole ikinä sopeutunut kunnolla eri koiralaumoihin. Viimeiset kuukaudet se asui yksin boksissa. Lara ei ehkä sovikaan koiralaumaan, mutta varma asia on se, että ihminen on sille kaikki kaikessa ja maailman tärkein. Ihmisen kanssa Laran käytös on jotain niin liikuttavaa. ❤

Lara etsii reipasta, aktiivista ja koirakokemusta omaavaa kotia. Laran menneisyydestä emme tiedä mitään. Kun Lara saapui tarhalle, hän oli aliravittu ja luinen. Arvelemme, että se on nähnyt elämänsä aikana paljon nälkää. Lara on tarhalla joutunut välienselvittelyihin ruokatilanteissa, koska se on tarhalla luonnollisesti puolustanut ruokaa, mitä on ollut vihdoinkin tarjolla. Ihmisten kanssa ei ole kuitenkaan ikinä puolustanut ruokaa. Ruokatilanteet ovat siis tarhalla aiheuttaneet haasteita muiden koirien kanssa ja tästä syystä haemme Laralle kotia ainoana koirana. Muuten tarhaoloissa Lara on tullut kaikkien koirien kanssa hyvin toimeen. Löytyisikö tälle ihanalle koiralle koti, jossa se saisi vihdoinkin tuntevansa olevansa rakastettu ja saisi tarpeeksi aktiviteettia? Tarhaoloissa Lara joutuu tällä hetkellä olemaan yksin häkissä ja odottaa siellä joka päivä ihmeen tapahtuvan. ❤

%d bloggaajaa tykkää tästä: