Debela – seniori

Debela, noin 7-8 vuotias, 30kg

Debi, Debelaksi kutsuttu rouva odottaa oman kodin löytymistä turvakodilla.

Debi oli viettänyt muutaman vuoden Preslican tarhalla. Debin menneisyydestä ole tietoa, mutta pieni arpi kaulan ympärillä kertoo että on elänyt ketjussa – mahdollisesti vahtikoirana- jonkun omistamana. Debi oli alkuun niinkutsutussa muta-aitauksessa neljän muun koiran kanssa, kunnes yksi päivä se livahti ovesta ulos. Työntekijät yrittivät aina välillä saada Debin takaisin, mutta Debi ei ole ymmärrettävästi antanut ottaa kiinni. 
Aktiivien luokse Debi meni kyllä aina reippaasti, mutta he eivät halunneet palauttaa Debiä aitaukseen, koska se niin nautti vapaudesta. Debi päättikin viettää seuraavat päivät ja kuukaudet tarhan ulkopuolella ja se oli aina iloisena vastassa kun tarhalle saavuttiin. 

Debi muutti turvakotiin talvella 2019.

Debi on hyvin viisas ja turvakodilla kaikkien kunnioittama rouva. Sen olemuksessa ja katseessa on jotain erittäin sydäntälämmittävää. Debi on aivan ihana, aika rauhallinen tyttö, joka tykkää ollaa rapsuteltavana. Vanha rouva myös pyytää tassulla aina lisää rapsutuksia ja on myös innostunut leikkimään muutamien koirien kanssa. On ilo nähdä, kun se nauttii myös kaveriseurasta. Debi pelkää ukkosta ja ukkosen aikaan Debi tulee kuistille suojaan. Lenkillä se kulkee rauhallisesti hihnassa ja tykkää pysähdellä katselemaan ympäristöä ja haistelemaan uusia hajuja. Viisas Debi ❤️

Painoa on noin 30kg. Debi sopisi rauhalliseen ympäristöön viettämään eläkepäiviään. Toivomme kovasti Debille omaa kotia Suomesta.

%d bloggaajaa tykkää tästä: