Bobka

Bobka, arv.synt. 28.9.2019, tyttö, n. 25kg

Bobka odottelee oman kodin löytymistä turvakodilla, jonne se saapui elokuussa 2020.

Ennen turvakodille pääsemistä Bobka asui vanhalla Preslican tarhalla. Ehkä ennen tarhalle joutumista se on ollut jonkun koira koska on niin ihmisläheinen. Bobka sopii hyvin ainoaksi koiraksi, pienessä laumassa se tulee hyvin juttuun muiden koirien kanssa, mutta isommassa porukassa (esim. Jos on vapaana samaan aikaan useiden kymmenien koirien kanssa) Bobka haluaa ehdottomasti ihmisen huomion itselleen ja siitä voi aiheutua riitoja. Bobkalle ihminen on kaikki kaikessa. ❤️ Aivan ihana, leikkisä, aktiivinen, huomionkipeä ja kokonsa puolesta tietysti myös vahva. Bobka kävelee hyvin hihnassa. Bobka on avoin luonne ja varmasti kotiolosuhteissakin tulisi olemaan aika reipas tyyppi, joka ei turhia hätkähtele.

Bobkan kuulumisia 11/2022:

%d bloggaajaa tykkää tästä: