Vohveli – varattu

Vohveli, n. 1- vuotias tyttö, n. 15kg

Vohveli on noin vuoden ikäinen hyväntuulinen tyttö, joka tuotiin Preslican kunnalliselle tarhalle veljensä kanssa alkuvuodesta 2021. Pian Vohveli olikin tiine, joten steriloinnin jälkeen Vohveli muutti yhdistyksen turvakodille.  Veli oli jo muuttanut turvakodille, sillä se oli sairastunut pian Preslican saapumisen jälkeen ja tuli toipumaan turvakotiin. Sisko ja veli löysivät heti toisensa ja ovat olleet tiivis kaksikko koiralaumassa. Yhdessä jaetaan parhaat leikit, juostaan ja painitaan päivittäin. Vohveli on pienempi, painoltaan se on noin 15kg. Pieni-keskikokoinen. Vohveli on luottavainen, reipas ja rohkea tyttö, koiralaumassa itsevarma ja leikkisä. Ihmisen kanssa ystävällinen ja avoin. Aina valmis hakemaan rapsutuksia ja huomiota hyppimällä. Energiatasoltaan Vohveli on keski-korkeaenerginen, ajoittain vielä pentumainen.  Vohveli etsii aktiivista kotia, jossa olisi mielellään entuudestaan koirakokemusta ja jossa olisi tarjolla liikuntaa, mielekästä tekemistä sekä koulutusta nuorelle tytölle. 

%d bloggaajaa tykkää tästä: