Spidi – varattu

Spidi, n. 3-3,5v tyttö, n. 10kg

Spidi odottelee oman kodin löytymistä yhdistyksen turvakodilla, jonne hän muutti heinäkuun alussa vietettyään noin kaksi vuotta kunnallisella tarhalla. Preslicassa Spidi jakoi häkkiaitauksensa kahden muun koiran kanssa ja oli todella turhautunut. Spidin onnellisuus, kun hän pääsi niitylle juoksemaan vapaasti oli jotain niin liikuttavaa! 

 Spidi oli hetken hämmennyksissä uudesta ympäristöstä ja koirista, mutta lähti kuitenkin rohkeasti tutkimaan paikkoja neljän samana päivänä muuttaneen koiran kanssa. Ja pian Spidi olikin jo juoksemassa ja ottamassa vapaudesta kaiken ilon irti. Spidi on erittäin pirtsakka pieni tyttö, joka rakastaa ihmisiä. Spidi seuraa, haluaa leikkiä ihmisten kanssa, jakaa pusuja ja saada rapsutuksia. Kiltti ja seurallinen tyttö. Hyppyvoimaa Spidillä on sekä energiaa. Tästä syystä Spidi etsii aktiivista liikunnallista kotia. Spidi varmaan olisi myös harrastusmielessä  sopiva koiraehdokas. 🙂

 Spidi on pienikokoinen ja ketterä, joka tulee sopuisasti toimeen muiden koirien kanssa. Itsevarmuutta löytyy myös eikä tarhan isoimmat koirat häntä pelota. ❤

%d bloggaajaa tykkää tästä: