Amanda

Amanda, n. 2- vuotias tyttö, 13kg

Amanda odottelee oman kodin löytymistä turvakodilla.

Kaunis ja hellä Amanda tyttö odottelee oman kodin löytymistä yhdistyksen turvakodilla, jonne se saapui noin vuosi sitten, lokakuussa 2020. Amanda muutti Dobojn kunnalliselta tarhalta, Preslicasta. Alkuun hieman ujohko Amanda on sopeutunut laumaan hyvin, ja on nykyään kunnioitettu ja hyvin itsevarma neiti. Amanda asuu aitauksessa, jossa on paljon nuoria koiria, osa vielä pentuja ja muutama vanhempi koira. Kaikkien kanssa Amanda tulee sopuisasti toimeen ja aina välillä innostuu leikkimään. Amandan mielestä ihmisen seura on kuitenkin tärkeämpi, ja kun se pääsee huomion keskipisteeksi Amanda voisi olla rapsuteltavana vaikka kuinka pitkään, se pyrkii syliin ja nauttii hetkestä tosi paljon. Amanda on nuori tyttö, noin kahden vuoden ikäinen, energiaa ja vauhtia löytyy, siksi se etsiikin aktiivista kotia. Amanda olisi varmaan ikionnellinen, jos se pääsi kotiin ainoaksi koiraksi, mutta uskomme että se sopeutuisi myös toisen koiran kaveriksi. Amanda on pieni-keskikokoinen, metsästyskoira-mix. Hyvin kiltti, herttainen luonne.

%d bloggaajaa tykkää tästä: